adidas presenteert geniale nieuwe keepershandschoenen

Eigenlijk schrijven wij niet zo vaak over keepershandschoenen, maar voor deze nieuwe adidas Ace ‘2-Face’ maken we graag een uitzondering. Waar de naam vandaan komt wordt meteen duidelijk bij het zien van de handschoenen, want de rechter handschoen heeft een volledig ander uiterlijk dan de linker. Een bijzondere look, maar wij vinden het heel vet.

adidas Ace 2-Face

De handschoenen hebben een volledig verschillend uiterlijk gekregen, want de rechter heeft een heel traditioneel uiterlijk en de linker een creatieve tattoo-look. De traditionele ziet er al goed uit, maar onze aandacht gaat toch even naar de linker. Over de knokkels is het woord ‘Pain’ geschreven en verder valt vooral de tijger heel erg op.

Vanuit een technisch oogpunt is de Ace 2-Face het beste wat adidas te bieden heeft op dit gebied. Met een naadloos design bij de handpalm heb je een beter oppervlak om ballen te stoppen en verder heeft het snufjes als een pols stabilisatie systeem en een goede fit. Zo’n 80% van de adidas-keepers dragen dit model momenteel.

We durven best wel te zeggen dat de Ace 2-Face bij de vetste keepershandschoenen ooit horen. Of we deze variant ook echt op de tv om de handen van de keepers gaan zien is nog onduidelijk, maar we hopen van wel. Waar ze te koop zijn is een beetje onduidelijk, want ook op de adidas website kunnen we ze nog niet vinden.

Leestip: Deze keepersoefening is waarschijnlijk de leukste die je ooit gezien hebt