adidas presenteert het op de maan geïnspireerde ‘Stellar Pack’

In navolging van het ‘Mercury Pack’ en het ‘Speed of Light Pack’ zul je alle adidas-sterren vanaf 27 september op het gloednieuwe ‘Stellar Pack’ zien rond dartelen over de internationale velden. Dit pack bestaat voornamelijk uit de kleuren wit en goud, wat geïnspireerd is op de lichte zijde van de maan. Geen felle, blitse kleuren dus deze keer, maar een stijlvolle look voor de ACE 16 en X 16.

adidas ACE 16+ PureControl ‘Stellar Pack’

’s Werelds eerste veterloze high performance voetbalschoen ziet er weer geweldig uit. Tot nu toe hebben we eigenlijk alleen maar vette uitvoeringen van de ACE 16+ gezien en daar is deze ‘Stellar’ uitvoering zeker geen uitzondering op. De wit, goud en zwarte kleurencombo zorgt voor een bijna magische look. Op technologisch gebied is het nog steeds dezelfde kwaliteit: een comfortabele Primeknit upper met Non Stop Grip technoogie voor een perfecte balcontrole. Het gouden PureCut systeem zorgt voor een onafgebroken schietvlak. De schoenen zullen gedragen worden door spelers als Pogba en Özil.

adidas ACE 16 Stellar Pack

adidas X 16+ PureChaos ‘Stellar Pack’

Voor de snelle jongen van de twee is hetzelfde recept gebruikt qua kleuren, maar hier is het goud wat minder prominent aanwezig. De upper is vooral wit met zwarte adidas branding en een zwart ‘sokje’ voor een verhoogd comfort. De hiel is daarentegen wel helemaal goud. Leuk detail aan de upper is het sterrenpatroon dat erin verwerkt is. De schoen heeft een PureCut Sock System dat de veters van de schoen bedekt en Non Stop Grip voor balcontrole op hoge snelheden. De SprintFrame zool biedt stabiliteit tijdens explosieve sprints. Je zult deze kicksen komende weken om de voeten van spelers als Bale en Suárez zien.

adidas X 16 Stellar Pack

Wil jij één van deze zieke patta’s als eerste in je bezit hebben? Ze zijn hier al in de pre-sale gegaan, dus wacht niet langer en bestel ze alvast.

Leestip: De klassieke adidas Gloro 15.1 vult een gat in de markt