Adidas presenteert het Viper Pack met de ACE en X

Het seizoen is net onderweg, maar dat weerhoudt adidas er niet van om nog maar eens een gruwelijk pack te lanceren. De ACE en X hebben een gedurfde, maar stijlvolle slangenhuid-look gekregen om nog maar eens aan te tonen dat ze ‘out of the box’ durven te denken. Het motto van de drie strepen is niet voor niets ‘First Never Follows’. Het resultaat is een fantastisch X 16 en een nóg vettere ACE 16. Het design moet spelers wereldwijd stimuleren om nog creatiever en dynamischer te gaan spelen.

adidas ACE 16+ PureControl ‘Viper Pack’

adidas Viper Pack

Zoals je van de ACE 16+ PureControl kunt verwachten is deze schoen uitgerust met een Primeknit upper en Non Stop Grip (NSG) technologie, wat zorgt voor een oppervlak waarmee je balcontrole geoptimaliseerd wordt. Maar nu even alle aandacht op het design, want wat ziet dat er ongelofelijk vet uit! De basiskleur ziet er al heel fris uit, maar door de slangenhuid-accenten in het zwart is het opeens een dodelijke schoen. De zwarte strepen, de zwarte lipjes aan de voor- en achterkant van het sokje, eigenlijk gewoon het hele plaatje. Wij zijn enorm onder de indruk.

adidas X 16+ PureChaos ‘Viper Pack’

adidas Viper Pack

Hoewel we een lichte voorkeur voor de ACE hebben, doet deze X 16+ er niet veel voor onder. Met een state of the art PureCut Sock System die zorgt voor een perfecte fit en die de veters van de schoen bedekken, is dit een ideale schoen voor de aanvaller die niets anders doet dan gevaar stichten. Ook hier ziet het design er natuurlijk geweldig uit, met hetzelfde kleurengebruik als bij de ACE. De keuze voor een compleet zwart sokje vinden wij overigens zeker de juiste.

adidas Viper Pack

Het moge duidelijk zijn dat wij dit adidas Viper Pack alvast genomineerd hebben voor voetbalschoenen van het jaar. Kwaliteit van de schoen en design waren zelden zo goed gecombineerd. Het pack is vanaf morgen hier verkrijgbaar.

Leestip: Onze review over de veterloze ACE 16+ PureControl na 600 speelminuten