adidas presenteert de NEMEZIZ Messi 17+ 360Agility

Ruim een maand geleden nam adidas afscheid van de Messi 16 voetbalschoenen en die werd vervangen door een volledig nieuw model onder de naam NEMEZIZ 17. Het leek er dus even op dat Messi niet langer ‘zijn eigen’ voetbalschoen had, maar de beste voetballer ooit verdient dat natuurlijk wel. Daarom presenteerde adidas vandaag de NEMEZIZ Messi 17. In principe is het dezelfde schoen als de NEMEZIZ, maar dan met een Messi-twist.

adidas NEMEZIZ Messi 17+ 360Agility

Waar de eerste kleuruitvoering van de NEMEZIZ een opvallende wit-zwarte en volt uiterlijk kreeg, heeft de Messi variant een minder knallende look gekregen. Het is overigens wel dezelfde kleurencombinatie, maar dan net iets anders. De upper is namelijk voornamelijk zwart, de drie strepen wit en de naam van Messi heeft een volt kleur gekregen. Qua design is het enige verschil met de originele NEMEZIZ dat de naam Messi inclusief zijn eigen logo over de upper loopt.

De ontwerp van de schoen is geïnspireerd op tape uit de medische wereld die de voeten van voetballers ondersteunt. Het 360Agility Bandage systeem zorgt er vervolgens voor dat je sterk, behendig en lichtvoetig kunt blijven en dat de voet goed stevig in de schoen zit zonder dat ‘ie gaat schuiven. Precies wat een speler als Messi nodig heeft.

De adidas NEMEZIZ Messi 17+ 360Agility is hier te bestellen. Wil je echt alles weten over de nieuwe NEMEZIZ silo van adidas? Dan moet je hier zijn.

Foto’s: Voetbalshop.nl