adidas presenteert het nieuwe Manchester United thuisshirt

Een nieuwe week en dus verwachten we ook weer een heleboel nieuwe shirtreleases. Er wordt in ieder geval afgetrapt met een grootse release, want adidas en Manchester United hebben het nieuwe thuisshirt gelanceerd. Een steengoed minimalistisch design met een klassieke touch. Zullen ze in dit tenue eindelijk weer écht om de titel gaan spelen?

Manchester United thuisshirt 2017/2018

Bij het ontwerpen van dit shirt is het verleden van de club de inspiratiebron geweest en dit kan dan ook als een eerbetoon gezien worden aan een aantal klassieke shirts uit de rijke en succesvolle geschiedenis van de club. Dat klassieke komt vooral terug in de kraag met knoopjes, iets waar wij toch wel een zwak voor hebben. Het rood combineert mooi met de witte adidas strepen op de schouder en de zwart met witte uiteindes van de mouwen. De combinatie van deze drie kleuren kenmerkt de vlaggen die tijdens wedstrijddagen in Old Trafford hangen.

Het nieuwe Manchester United thuisshirt is hier verkrijgbaar. Het is trouwens ook al weken geleden dat United het nieuwe uitshirt voor komend seizoen presenteerde en die is minstens net zo goed als dit thuisshirt.