adidas presenteert de nieuwe ‘Pyro Storm’ collectie en die is heel vet

Het werd weer hoog tijd voor een nieuwe collectie voetbalschoenen van adidas en vandaag is ‘ie er dan eindelijk: de Pyro Storm collectie. Geen volledig nieuwe modellen, maar wel een gruwelijke kleurencombinatie van oranje en zwart. De oplettende volger heeft trouwens een patroon ontdekt in de laatste releases van adidas: ze zijn allemaal geïnspireerd op een storm. Na de Dust Storm en Ocean Storm is dit de Pyro Storm collectie.

adidas Pyro Storm collectie

Uiteraard worden de vier vooraanstaande modellen van adidas in dit vurige jasje gestoken. We hebben het dan over de ACE, X, NEMEZIZ en Copa. Hoewel ze allemaal voor een ander type speler bedoeld zijn, hebben ze allemaal een soortgelijk kleurtje gekregen. Wij vinden trouwens dat de ACE (zoals zo vaak) er het beste uitziet. De manier waarop het oranje overloopt naar een rode tint ziet er in combinatie met de zwarte details echt gruwelijk uit. Toch verdienen de andere kicksen ook jouw aandacht en daarom kun je ze hieronder allemaal bewonderen.

adidas ACE 17+ PureControl ‘Pyro Storm’

Als jij de spelmaker van het team bent is dit de schoen voor jou. Het veterloze design zorgt niet alleen voor een beter oppervlak om mee te passen en te schieten, maar het zit ook nog eens als gegoten om je voeten. Over het uiterlijk van deze kicksen waren we al duidelijk: schitterend.

adidas X 17+ PureSpeed ‘Pyro Storm’

Voor de allersnelste jongens van het team heeft adidas deze X 17 ontwikkeld. In dit zwart met oranje gestippeld jasje ziet ‘ie er ook nog eens dodelijk uit. De matzwarte zoolplaat maakt deze schoen helemaal af.

adidas NEMEZIZ PureAgility ‘Pyro Storm’

Dit is de nieuwste schoen uit de stal van adidas en aangezien de NEMEZIZ in nauw contact met the one and only Messi is ontwikkeld kun je er vanuit gaan dat dit een hele fijne is. Licht, strak om de voeten en veel ondersteuning door de upper die geïnspireerd is op medicinale tape. Ideaal voor de behendige spelers.

adidas Copa 17 ‘Pyro Storm’

De collectie wordt afgesloten met de schoen voor liefhebbers van klassieke lederen kicksen. De moderne variant van de iconische Copa Mundial is wat lichter dan de Mundial, maar minimaal net zo comfortabel door de upper van topkwaliteit leer. Daar komt nog eens bij dat ze voornamelijk zwart zijn, dus dat is win-win voor de fans van deze classics.

En heb je een favoriet uit kunnen kiezen? De volledige adidas Pyro Storm collectie is hier verkrijgbaar.

Twijfel jij trouwens over het nut van veterloze designs in voetbalschoenen? Wij zochten voor je uit of een schoen zonder veters echt beter is (en het geld waard is). De resultaten vind je hier.

Foto’s: SoccerBible