Real Madrid & adidas lanceren dit schitterende retro ‘Icon Jersey’

Voetbalmerken als adidas zorgen ervoor dat de scheiding tussen voetbal & lifestyle steeds vager wordt. Wat ons betreft een goede zaak, want als je zo’n shirt zowel op als naast het veld kan dragen is dat toch perfect? Daarnaast zorgt het ook gewoon voor heel vette producten, zoals dit schitterende Real Madrid ‘Icon Jersey’ met retro vibes.

Real Madrid Icon Jersey

Het bijzondere shirt is zo ontworpen dat het gebruikt kan worden om op het hoogste niveau te presteren, maar is net zo geschikt om casual te dragen door het toffe design. Het design is eigenlijk vrij eenvoudig, maar dat is juist wat dit shirt zo sterk maakt. Voornamelijk wit met een blauw blok op de voorzijde en dan nog die retro kraag en uiteindes van de mouwen voor de ‘finishing touch’. Klasse hoor.

Je handen aan dit shirt krijgen gaat wel behoorlijk lastig worden, want ze zijn vanaf vandaag in gelimiteerde aantallen beschikbaar in de Bernabéu Store. Dus bel vlug effe die ene (halve) bekende in Madrid als je ‘m per se wilt. Later deze week verwachten we nog meer adidas ‘Icon Jerseys’ van onder andere Manchester United en Juventus. Hou deze site dus in de gaten en volg ons op Facebook.