adidas releaset nieuwe kleuren voor Predator, X18 en Nemeziz in Initiator Pack

De laatste weken gaat het hard met de nieuwe kicksen. Het ene na het andere merk dropt verse kleurtjes voor hun kicksen. Vandaag is het de beurt aan adidas, dat vorige week al deze gruwelijke remake van de COPA lanceerde. Deze zal onderdeel gaan uitmaken van het nieuwe Initiatior Pack dat vandaag gereleased is.

Een drietal modellen van adidas heeft een kleurupdate gekregen in het ‘Initiator Pack’. Het zijn de inmiddels bekende silo’s: de Predator 18+, de Nemeziz 18+ en de X18+.

adidas Initiator Predator 18+

De predator is en blijft een legendarische adidas-schoen. Dat was hij vroeger, maar ook deze veterloze 18+ variant is simpelweg fantastisch. Door het purecut veterloze systeem en de sockfit collar sluit deze schoen je voet perfect op. Naast dat hij ontzettend lekker zit, ziet de schoen er dankzij de Initiator kleurupdate ook fantastisch uit.

De oranje kleur valt natuurlijk het meeste op, maar de rode pixeldetails in de upper geven deze schoen net wat extra. Heel tof zijn ook de dunne zwarte lijnen die van binnen naar buiten over de schoen lopen. It’s all in the details.

Zoals je ziet zijn zelfs de schoenzolen echt beauty’s. Het lijkt wel een vechtmachine, deze schoen. Je kunt de adidas Predator Initiator Pack overigens nu al hier bestellen.

adidas Initiator Nemeziz 18+

De Nemeziz vormt al enkele jaren dé adidas voetbalschoen voor de behendige voetballer die baat heeft bij zowel bewegingsvrijheid als stabiliteit. Wanneer je deze schoen aantrekt lijkt het wel alsof je hele voet ingetapet is. Een heel bijzonder en gaaf effect, vinden wij. De agilitybandage en torsiontapes-technologie zorgen voor een volledige vergrendeling van de voet, met het zachte en lichte gevoel in de upper door het agilityknit 2.0. In dit Initiator pack heeft de Nemeziz een hele gave colorway gekregen met een mooie fade van wit naar zwart.

De zwart-witte effecten maken deze schoen echt een lust voor het oog. Zeker in combinatie met de glimmende rode zool.

Ook de adidas Initiator Nemeziz 18+ is vandaag al hier te bestellen.

adidas Initiator X18+

Last but not least in dit pack is de adidas X18+. Dit is adidas’ schoen voor de snelle jongens. Hij is vrij smal, vederlicht en daardoor ook bloedsnel. Precies wat je wilt als je graag op snelheid spelers passeert. En vanaf nu kan dat geheel in stijl, want de X18+ in het Initiator Pack doet ons door de klassieke kleurencombinatie van rood, zwart en wit denken aan de Predator uit de begin jaren 2000. En dat is alleen maar goed.

Als je heel goed naar de upper kijkt dan zie je er een rode kleur doorheen komen. Dat vinden wij echt een heel tof effect. Iets wat deze klassiek uitziende colorway helemaal van deze tijd maakt.

Net als de voorgaande twee kicksen is de adidas Initiator X18+ nu ook hier te verkrijgen.

Drie absolute topschoenen die samen met de nieuwe COPA 19+ het initiator pack vormen. Kies jij voor één van deze drie kicksen of toch de geheel nieuwe COPA, de eerste leren schoen zonder veters (foto’s)!