adidas lanceert met de ‘Shadow Mode’ pack een viertal gruwelijke zwarte kicksen

Ben je qua uitrusting al klaar voor het nieuwe seizoen? Nee? Mooi, want als je nog op zoek bent naar nieuwe voetbalschoenen dan moet je nu echt even gaan opletten. Hier zouden ze namelijk zomaar eens tussen kunnen zitten. Vooral als je een liefhebber bent van zwarte voetbalschoenen. Adidas heeft namelijk de ‘Shadow Mode’ pack onthuld met vier fantastische kicksen.

adidas Shadow Mode pack

Het gaat nu echt even om de looks van de schoenen, want op technologisch gebied is er niets veranderd ten opzichte van de releases vlak voor het WK in Rusland. Gelukkig zijn de looks dan ook zó bruut dat er genoeg over te vertellen valt. Het zijn namelijk niet zomaar vier zwarte voetbalschoenen, want iedere schoen heeft zo zijn unieke details.

De drie strepen op de Predator, X en Copa hebben een Telstar-patroon gekregen, wat geïnspireerd is op de wedstrijdbal van het afgelopen WK. Bij de Nemeziz is een regenboogkleurig effect in de strepen verwerkt, wat voor een vet effect zorgt als er licht op schijnt. En dan de zoolplaten nog, wat een feest voor het oog. Bij alle schoenen zien ze er namelijk anders uit.

Vooral die van de X 18 en Nemeziz 18 zijn opvallend. De zoolplaat van de X is weer geïnspireerd op de WK wedstrijdbal, terwijl de Nemeziz een opvallende blauwe kleur heeft gekregen. Ook de zool van de Predator ziet er gruwelijk uit in het mat-zilver en de Copa 18 heeft een wit en zwart gestreepte zool gekregen, wat goed past bij de klassieke look en karakter van de schoen.

adidas Predator 18+ Shadow Mode

adidas X 18+ Shadow Mode

adidas Nemeziz 18+ Shadow Mode

adidas Copa 18.1 Shadow Mode

Probeer hier maar eens een favoriet uit te kiezen. Wij kunnen het in ieder geval niet. Zitten jouw kicksen voor komend seizoen hier tussen? De volledige adidas Shadow Mode pack is hier verkrijgbaar.

Adidas lanceerde vandaag ook het nieuwe derde tenue van Juventus. Een bijzonder stijlvol tenue dat gemaakt is van gerecycled plastic uit de oceanen.