adidas presenteert de überstijlvolle ‘Spectral Mode’ collectie

Gisteren wist adidas net voor de start van het nieuwe Champions League seizoen nog een nieuwe collectie voetbalschoenen te presenteren. De ‘Spectral Mode’ pack om precies te zijn. Een collectie met de beste voetbalschoenen uit de stal van adidas in heel stijlvolle kleuren. Alle kicksen hebben namelijk een verschillend pastelkleurtje en dat pakt heel goed uit.

adidas Predator 18+ Spectral Mode

Laten we maar meteen met de meest opvallende beginnen, want dat is de kleur roze toch best wel bij voetbalschoenen. Het heeft serieus wat lef nodig om hierop te spelen, want de kans is groot dat ze je door deze schoenen extra graag willen raken. Wij vinden ze wel gewoon heel tof, zeker met het prachtige veterloze design van de schoen die ontworpen is voor de spelmakers onder ons. Past ook perfect bij het nieuwe uittenue van Manchester United.

adidas X 18+ Spectral Mode

Deze kicksen zien er door de ‘Triple White’ uitvoering niet alleen heel snel uit, dat zijn ze ook. Je kunt bijna door de stof heen kijken omdat het zo dun is, waardoor de schoen minder weegt. Qua looks is het verder uiterst minimalistisch, maar het bewijst juist dat less absoluut more kan zijn. Check die zool ook even. Gruwelijk!

adidas Nemeziz 18+ Spectral Mode

Nog zo’n veterloos hoogstandje van adidas. De Nemeziz, die geïnspireerd is op medicinale tape voor maximale support, is er voor de meest behendige spelers en komt in een ‘as zilver/witte tint’ combinatie. Ook hier zeggen we weer: check die zool even. Schitterend.

adidas Nemeziz Messi 18.1 Spectral Mode

Heb je deze schoenen al gezien? Dat kan wel kloppen, want Messi scoorde er gisteren drie mee tegen PSV. Het is een babyblauwe uitvoering geworden van de Nemeziz 18.1, want Messi speelt niet op de veterloze Nemeziz. Het sokje is hier ook iets minder hoog, wat Messi waarschijnlijk fijner vindt. Gewoon een schitterend exemplaar.

adidas Copa 18.1 Spectral Mode

Last but not least hebben we de Copa 18.1 nog. De schoen heeft een mint kleurtje gekregen met gouden details en zeg nou zelf; dat ziet er fantastisch uit. Het is een bijzonder kleurtje voor voetbalschoenen, maar wij vinden het tof. Natuurlijk is de Copa serie voornamelijk leer, maar zoals je hieronder kunt zien is het gebied rond de hiel en de tong niet van leer gemaakt. Dat scheelt namelijk in gewicht en met dat deel raak je de bal niet vaak.

De volledige adidas ‘Spectral Mode’ collectie is hier al te bestellen.

Die roze Predators passen dus perfect bij het nieuwe uittenue van Manchester United, maar waar passen die anderen het beste bij? Wij hebben een selectie gemaakt van onze 10 favoriete shirts van het seizoen. Misschien zit daar wat tussen.

Foto’s: SoccerBible