Adidas voegt ook de X16 toe aan de ‘Red Limit’ collectie

De mannen & vrouwen bij adidas Football zitten schijnbaar niet graag stil. Deze maand lanceerden ze al de compleet vernieuwde Copa 17 en ACE 17+, een nieuwe kleuruitvoering van de Messi 16 en nu komt daar dus ook de X 16 ‘Red Limit’ bij. Normaal gesproken zou zo’n pack in één keer gedropt worden, maar adidas heeft deze keer voor een wat andere aanpak gekozen. Niet zo gek als je bedenkt dat ze vooral de vernieuwde Copa 17 en ACE 17 even wat extra individuele aandacht willen geven. De X 16 verdient echter ook jouw aandacht, want die is gewoon weer heel vet geworden.

adidas-x16-red-limit-4

adidas X 16+ PureChaos ‘Red Limit’

Het kleurenrecept is bij de X 16 niet anders dan bij alle ander uit de ‘Red Limit’ collectie: voornamelijk rood, gedeeltelijk zwart en witte accenten op de upper en onder de zool. Weinig verrassend misschien, maar waarom zou je een winnende combinatie veranderen? Waarschijnlijk zullen veel teams blij zijn met deze uitvoering, want of je nou een zwart, rood, wit tenue hebt of een combinatie van al het voorgaande, dan zijn deze kicksen het laatste puzzelstukje.

Natuurlijk zijn deze schoenen uitgerust met adidas’ laatste innovaties, zoals het PureCut sok-systeem, wat de veters bedekt en voor een ultieme fit zorgt. Een Non Stop Grip laag over de upper geeft je controle over de bal in alle condities en het SprintFrame onder de zool is gemaakt om voor stabiliteit te zorgen tijdens bewegingen op volle snelheid. Dat is immers waar deze schoen voor gemaakt is: de onvoorspelbare aanvallers zoals Bale, Müller en Suárez. Zij spelen dit weekend allemaal op deze kicksen. Behalve Bale dan, want die is geblesseerd.

adidas-x16-red-limit-3

adidas-x16-red-limit-2

Je kunt de adidas X 16 ‘Red Limit’ nu hier bestellen.

Leestip: De 10 beste voetbalschoenen onder €150

Foto’s: SoccerBible