‘Afscheidscadeautje’ Donny van de Beek kan heel veel geld opleveren

Vorig Champions League seizoen was natuurlijk een wonderbaarlijke voor Ajax. Vriend en vijand werden verrast door het fantastische spel en de finale was binnen handbereik, totdat.. Tja, iedereen weet wel wat er toen gebeurde. Ondanks die topprestatie moeten er ‘gewoon’ twee voorrondes gespeeld worden, te beginnen met PAOK. Een pittige tegenstander, want die club werd afgelopen seizoen ongeslagen kampioen in Griekenland. Dit zijn wat ons betreft de meest interessante bets.

Beide teams scoren

We weten van Ajax al lang dat ze (bijna) iedere wedstrijd wel scoren, maar PAOK heeft in de voorbereiding aangetoond ook een doelpuntenmachine te zijn. De Grieken maakte in 7 oefenpotjes 22 doelpunten, waarvan 17 in de laatste vier oefenwedstrijden. We durven dus wel te voorspellen dat beide teams tot scoren gaan komen vanavond. Beide teams scoren betaalt 1,81 keer uit. Leuke bet om in de combo toe te voegen.

Afscheidscadeau Donny van de Beek

Donny lijkt hard op weg naar Real Madrid en hij zou zelfs al persoonlijk akkoord zijn. Waarschijnlijk wordt de transfer over het tweeluik met PAOK heen getild en dus zal van de Beek er alles aan doen om een mooi afscheidscadeau te geven. In vorm is ‘ie in ieder geval al, want bij de openingswedstrijd van de Eredivisie tegen Vitesse was hij dé uitblinker en gevaarlijkste man aan Amsterdamse zijde, inclusief één goal. Als Donny uit tegen PAOK ook weer weet te scoren én wint met Ajax, dan betaalt dat 5,25 keer uit.

PAOK wint

We denken er liever niet aan, maar we hebben eigenlijk al twee redenen genoemd waarom PAOK niet onderschat mag worden. Ze zijn ongeslagen kampioen geworden en hebben dit seizoen al bewezen een doelpuntenmachine te zijn. Daar komt bij dat het ongelofelijk kan spoken in de Griekse stadions, waardoor het zelfvertrouwen van PAOK alleen maar zal toenemen. Ajax heeft op zijn beurt geen ideale seizoensopener gehad, dus wellicht heeft het zelfvertrouwen daar een klein tikje gekregen. Winst PAOK betaalt 3,65 keer uit. Er vanuit gaande dat beide teams scoren zou je ook een voorspelling kunnen doen van 2-1 voor PAOK. Dat betaalt 11.00 keer uit.

Heb jij zo je eigen ideeën over PAOK – Ajax? Hier kun je via TOTO je eigen voorspelling doen en een heerlijk extra zakcentje verdienen.