Daniel Agger spreekt over zijn liefde voor tattoo’s & Liverpool

Daniel Agger stopte begin dit jaar met voetballen, maar daar stopt zijn liefde voor het spelletje natuurlijk niet. Vooral Liverpool draagt hij nog een warm hart toe en dat is ook wel te zien op zijn lichaam. Die staat helemaal vol met inkt en daar zitten ook een paar Liverpool-tattoo’s tussen. In gesprek met Miami Ink ster Ami James heeft hij het over zijn eerste tattoo die hij liet zetten tijdens een schoolreisje naar Parijs, zijn andere tattoo’s en de liefde voor de Merseyside club. Tijdens het gesprek laat hij gewoon nog even twee tattoo’s zetten. Liverpool-tattoo’s uiteraard.

Hij laat die tattoo’s op zijn ‘Liverpool hand’ zetten, waar de letters YNWA al op zijn knokkels pronken. Die tattoo werd overigens op een opmerkelijk moment gezet: net voordat de geruchten gingen dat hij door the Reds verkocht zou worden.

“The club had a big possibility to sell me before the transfer window closed for a lot of money. And two or three days before the transfer window closed, I basically closed all the talk of that.” 

Once a Red, always a Red. Een baas met clubliefde. Hij is overigens niet de enige voetballer die zijn lichaam vol inkt heeft gezet. Ook Zlatan heeft een behoorlijke ‘inkt-verslaving’.

Leestip: Dit zijn de gruwelijke tattoo’s van Zlatan Ibrahimovic

Bron: Joe.co.uk