EA Sports maakt alle FIFA 19 Future Stars bekend met twee Nederlanders

Afgelopen donderdag zagen we al dat De Ligt een monsterlijke nieuwe rating had gekregen van EA Sports. Ze zijn namelijk een promotie gestart genaamd ‘Future Stars’ en daarin krijgen de grootste talenten een sicke upgrade. Inmiddels zijn alle talenten met bijbehorende upgrades bekend gemaakt en daar zit nog een Nederlander tussen.

FIFA 19 Future Stars

Matthijs de Ligt blijft samen met Vinicius Junior van Real Madrid de beste ‘Future Star’ met een gruwelijke rating van 92. Ook Phil Foden van City werd donderdag al onthuld en we waren benieuwd wie er nog meer toegevoegd zou worden. Uit de Eredivisie leken Frenkie de Jong en Lozano ons redelijk logische keuzes, maar beiden zijn niet opgenomen in de lijst. Een andere Nederlander wel: Justin Kluivert. Hieronder de volledige lijst.

Nu zijn dus ook de specifieke eigenschappen met bijbehorende ratings bekend en dan zien we opnieuw dat De Ligt een beest is geworden. Goede snelheid voor een centrale verdediger, 92 voor verdedigen en 93 voor fysiek. Lekker hoor. Ook Kluivert heeft een fijne upgrade gekregen met 94 snelheid, 89 dribbelen en 86 schieten.

Behalve deze namen zijn er ook nog een paar die via SBC’s of ‘Objectives’ te ontgrendelen zijn. Eén daarvan is Liverpool verdediger Joe Gomez die een heerlijke upgrade tot 88 heeft gekregen met 85 snelheid. De Liverpool fans kunnen hierdoor een gruwelijke verdediging samenstellen met als rechtsback Alexander-Arnold (89), Joe Gomez (88) en TOTY Virgil van dijk (95).

De kans dat je één van de ‘Future Stars’ packt is overigens heel klein, maar als je heel veel coins hebt zou je ze kunnen kopen. Benieuwd hoe klein de kans daadwerkelijk is dat je zo’n topspeler packt? Dat kun je hier checken.