Nieuwe beelden tonen hoe Camp Nou in 4 jaar het mooiste stadion ter wereld wordt

Een aantal maanden geleden werd al bekend dat het huidige Camp Nou flink op de schop gaat. Over een periode van vier jaar wordt het stadion gemoderniseerd en klaargemaakt voor meer dan 100.000 bezoekers per wedstrijd. Destijds ontbraken duidelijke afbeeldingen en video’s, maar Barcelona heeft een aantal video’s vrijgegeven waarin je kunt zien dat het een absoluut meesterwerk gaat worden.

In bovenstaande video showt de club de verschillende bouwfases van de komende vier jaar. Zoals uit de video blijkt wordt gedurende het voetbalseizoen dus flink door gebouwd aan het nieuwe stadion. Wellicht ondervinden de supporters daar wat hinder van, maar het eindresultaat gaat alles ongetwijfeld goedmaken. Zo’n imposant stadion als het nieuwe Camp Nou is waarschijnlijk nergens anders ter wereld te vinden.

Barça postte nog een video waarin vooral het eindresultaat in de spotlights staat. Pessimisten zullen opmerken dat het op een vliegende schotel lijkt, maar de moderne look van het nieuwe stadion bevalt ons heel erg. De grote 360 graden videoschermen aan de rand van het dak gaan ongetwijfeld helpen om de wedstrijden van de Blaugrana’s nog spectaculairder te maken. Dit wordt een stadion dat elke voetballiefhebber 1x in zijn leven gezien moet hebben. Prik alvast een datum, zouden we zeggen.

Leestip: Dit wordt het nieuwe mega-stadion van Chelsea