Louis van Gaal heeft een appartement van €3 miljoen gekocht in Portugal

Nadat Louis van Gaal stopte (of eigenlijk werd ontslagen) bij Manchester United liet hij al weten lekker van het leven te gaan genieten in Portugal. Daar ging hij met zijn vrouw Truus vertoeven in zijn villa in Vale do Lobo, maar daar hebben ze het schijnbaar wel gezien. Nu heeft hij een nieuw appartement gekocht, opnieuw in Portugal. En da’s geen misselijk appartementje.

Appartement Louis van Gaal

Het nieuwe appartement kost hem zo’n €3 miljoen en is onderdeel van het luxe Quinta da Lago resort aan de rand van het natuurreservaat Ria Formosa. Een prachtig reservaat met bijzondere flora en fauna. Het heeft zelfs een plekje op de UNESCO werelderfgoedlijst. Mocht hij zin hebben om samen met Truus een keer gek te doen, dan ligt Albufeira slechts op zo’n 45 minuten afstand.

Het appartement zal misschien niet zoveel woonoppervlak bieden als zijn villa, maar met 240 m² zullen hij en Truus absoluut niet krap zitten. En met zo’n omgeving, drie slaapkamers, vijf badkamers, privé-terrassen, een verwarmd zwembad én een golfbaan op het terrein zullen ze wel tot hun welverdiende rust komen. Het is hem gegund, want we zijn Louis’ prestaties als (bonds)coach natuurlijk niet vergeten.

Een indrukwekkend resort dus, maar het komt niet in de buurt van de villawijk waar Messi, Suárez en Coutinho wonen. Messi en Suárez wonen zelfs op een steenworp afstand van elkaar.

Bron: Gewoonvoorhem