Arsenal-ster Mesut Özil geeft rondleiding door zijn ongelofelijk vette huis

Mesut Özil maakte in 2013 de overstap van Madrid naar Arsenal en is sindsdien één van de absolute publiekslievelingen van de club. Grotendeels komt dit door zijn gracieuze en stijlvolle spel, maar dat is niet het enige stijlvolle aan de Duitser. Zijn huis in Engeland is namelijk ook ongelofelijk vet. Net als zijn wagenpark. Speciaal voor het internationale online mannenmagazine HYPEBEAST geeft hij een rondleiding door zijn peperdure huis.

Sneakers, bioscoop en Mercedes

Waar voetballers niet altijd even graag een kijkje in hun leven, laat staan hun huis, geven krijgt HYPEBEAST bijna het hele huis van Özil te zien. Ze beginnen bij de entree, waar Mesut voor zijn gasten in allerlei verschillende maten adidas-slippers heeft klaarstaan. Vervolgens laat de technicus zijn zo’n beetje alles zien: van woonkamer tot bioscoop en van kledingkamer tot ‘wagenpark’. Check die sneakercollectie even. En zo te zien is het geen straf om Mercedes-ambassadeur te mogen zijn. De heerlijke MTV Cribs-achtige tour zie je hieronder.

Wat een heerlijke crib! Een tijdje geleden lieten we je al zien hoe het auto-bedrijf van Nigel de Jong de brute G-klasse van Özil afleverde.

Bron: HYPEBEAST