adidas keert terug bij Arsenal met dit gruwelijke nieuwe thuisshirt

Sommigen van jullie zullen bij classic tenues van Arsenal al snel aan de Nike tenues van een aantal jaren geleden denken, maar daarvoor was adidas de sponsor van Arsenal. Tot 1994 om precies te zijn. Nu, 25 jaar later, keren de drie strepen terug en dat doen ze op de best mogelijke manier, want dit shirt nadert perfectie.

Arsenal thuisshirt 2019/20

Het nieuwe shirt heeft toch wel een classic design gekregen met het volledig rode lichaam en witte mouwen. Toch is het vooral de witte kraag met zwarte en rode details die dit shirt zo’n classic look geven. Dat design komt trouwens ook terug bij de uiteindes van de mouwen, wat voor een heel tof effect zorgt. Natuurlijk ontbreken de drie strepen van adidas niet en die konden niet beter geplaatst worden dan in het wit op de schouders. Applausje voor adidas.

Bij de release heeft Arsenal ook een korte film toegevoegd, genaamd ‘This is home’. Het gaat eigenlijk vooral over het feit dat alle spelers van over de hele wereld zich altijd zo thuis voelen bij de club en in het Noorden van Londen. Alles is dan ook in een Noord Londens accent ingesproken. Heel cool en vol humor. In die video is ook een rol weggelegd voor Vivianne Miedema.

En nu weer even volledige focus op het shirt, want wat ons betreft is dit één van de favorieten voor ‘shirt van het seizoen’. Een ijzersterke return van adidas in North London. Het nieuwe Arsenal thuisshirt is hier verkrijgbaar.