Arsenal & PUMA onthullen het nieuwe uitshirt voor komend seizoen

Er gaat een bijzonder jaar aanbreken in Noord-Londen. Voor het eerst sinds 22 jaar staat er namelijk een nieuwe trainer voor de groep van Arsenal met het doel om eindelijk weer om de titel te kunnen spelen. Vooral in uitwedstrijden ging het vorig seizoen helemaal mis. Dit seizoen moet dat anders en dat gaan ze dus ook in een ander uittenue proberen en dat is vandaag onthuld.

Arsenal uitshirt 2018/2019

Het uitshirt voor het seizoen 2018/2019 heeft een modern design gekregen in een donkerblauwe kleur, die de fancy naam ‘Peacoat’ heeft gekregen. Op de mouwen loopt een subtiele rode streep die op de voorzijde van het shirt doorgetrokken wordt in een soort ‘M’ patroon. Verder zijn er witte details terug te vinden, zoals de PUMA en Fly Emirates sponsoring. Het Arsenal logo is in de traditionele kleuren op de borst geplaatst.

Het broekje heeft eenzelfde rode kleur gekregen als de streep op het shirt en daaronder een paar blauwe sokken. Het zijn vrij opmerkelijke kleuren, maar wij kunnen dit design wel waarderen. Het is in ieder geval iets anders en dat is precies wat Arsenal kan gebruiken.

Het nieuwe Arsenal uitshirt is nu hier te bestellen.