AS Monaco & Nike lanceren het nieuwe bijzonder stijlvolle uitshirt

Ieder jaar zijn er weer shirtreleases waar wij op positieve manier door verrast worden en daar hoort dit jaar zeker het nieuwe uitshirt van AS Monaco bij. De Monegasken hebben van Nike een bijzonder stijlvol & classy shirt gekregen in een kleur die we niet meteen met Monaco associëren.

AS Monaco uitshirt 2018/2019

Er is gekozen voor een zeer minimalistisch, classy en stijlvol design zonder al te veel poespas. Doe dat in een prachtige donkergroene kleur zoals ze het hier gedaan hebben en je hebt een fantastisch shirt te pakken. Het shirt is gelanceerd onder de slogan ‘Dare Elegance’ en waarom dat zo is spreekt voor zich. Vooral in combinatie met de gouden details en de rode streep in de nek is het gewoon ijzersterk. Het broekje en de sokken zullen in dezelfde groene kleur onder het shirt verschijnen. Een toptenue dus.

Het tenue bewijst in ieder geval dat er helemaal geen spektakel nodig is om tot iets speciaals te komen. Het nieuwe AS Monaco uittenue is vanaf 12 juli hier te bestellen. Concurrent PSG presenteerde een tijdje geleden al het nieuwe thuistenue en die kun je hier checken.