Nike & AS Roma presenteren het spectaculaire nieuwe derde shirt

AS Roma beleefde vorig seizoen een top Champions League seizoen en dat willen ze dit jaar weer herhalen. De loting zat in ieder geval niet tegen met Real Madrid, CSKA Moskou en Viktoria Plzen. Ze zullen tijdens dit seizoen van het miljardenbal de uitwedstrijden in dit derde tenue gaan afwerken, wat op z’n zachtst gezegd spectaculair is.

AS Roma derde shirt 2018/2019

Bij het design is gekeken naar de rijke historie van zowel de stad Rome als de club zelf. Het spectaculaire design dat je ziet is een serie van luchtfoto’s van sleutelmomenten in de Romeinse geschiedenis, van de oudheid tot het heden. Dit zorgt voor een bijzonder patroon op het vurig gouden shirt. De Lupetto, de vrouwelijk wolf uit de mythe van de oprichting van Rome, is op subtiele wijze in het design verwerkt. Het is een krachtig symbool voor de stad én de club.

Echt een heel bijzonder shirt dus. Het broekje zal dezelfde kleur krijgen als het shirt, terwijl de sokken van die goudgele kleur overloopt in het iconische ‘Roma rood’. Sterk spul. In onderstaande video kun je het design in detail nog eens checken.

How many 🔥 for @cengizunder in the 🆕 #ASRoma third kit? 🐺

Een bericht gedeeld door AS Roma (@officialasroma) op

AS Roma zal het derde tenue dit weekend voor het eerst dragen en verder dus tijdens de uitwedstrijden in de Champions League. Vanaf 12 september is het nieuwe AS Roma derde shirt hier te bestellen.