AS Roma dropt heerlijke zomerse Hiphop-playlist op Spotify

We kwamen er zojuist pas achter, maar een maandje geleden al plaatste AS Roma een opmerkelijk berichtje op hun site. Fans kunnen vanaf 11 juni al genieten van ‘Summer Soundtracks’, de hiphop playlist van AS Roma. Deze playlist bestaat uit ca. 100 nummers van artiesten als Drake, Kendrick Lamar, Migos, Eminem en Tupac.

Je vraagt je misschien af waarom AS Roma een hiphop-playlist voor Spotify zou maken. De link met hiphop is dit seizoen op Twitter ontstaan. Telkens wanneer de club een overwinning boekte, plaatste het een foto op Twitter van een bepaalde hiphopartiest in AS Roma-kledij. Waarom weten we niet precies, maar waarschijnlijk gewoon voor de likes en de vette creaties die het oplevert. Hieronder zie je enkele voorbeelden.

Een bijzondere zet van het AS Roma social media-team. Het levert wel vette visuals en een hele lekkere playlist op. We hebben ‘m al de hele middag aanstaan en met deze temperatuurtjes luistert deze Summer Soundtrack playlist heel goed weg. Check de playlist hieronder. Bravo!