Asensio probeert gruwelijke actie af te ronden met no-look finish en faalt

Nou, de eerste speelronde van het Champions League seizoen zit er alweer op en er is meer dan genoeg gebeurd. Zo won Real Madrid gisteren nogal eenvoudig van AS Roma met 3-0. Zo’n beetje alle drie de goals waren heerlijk, maar het hoogtepunt van de wedstrijd is wat ons betreft de actie van Marco Asensio bij een tussenstand van 2-0.

Heerlijke actie Asensio

De halve Nederlander kreeg de bal in de zestien van AS Roma aangespeeld en draaide met één heerlijke aanname/beweging weg bij twee AS Roma spelers om vervolgens voor een no look finish te gaan die gestopt werd door de keeper. Je kunt het arrogant noemen om voor zo’n finish te gaan, maar stel je eens voor dat het gelukt was. Dan was het internet gebroken.

Man, man, man. Heerlijk. Maar goed, hij scoorde niet en dus is er momenteel maar één koning van de no-look goals en dat is Firmino. De Braziliaanse spits van Liverpool wist dinsdag zelfs te scoren terwijl hij aan één oog geblesseerd raakte het weekend ervoor tegen de Spurs. Een wedstrijd die Liverpool domineerde door de pressing tactiek van Klopp. Die tactiek wordt in deze video perfect geanalyseerd. Heel interessant!