Atletico Madrid toont nieuwe beelden van stadion en de schitterende kleedkamer

Onlangs lieten we je al wat vorderingen van het nieuwe Atletico Madrid stadion zien en nu alweer kunnen we je wat nieuwe dingetjes van het Wanda Metropolitano laten zien. In de afgelopen 24 uur heeft de club namelijk extra beelden van het stadion vrijgegeven en zelfs ook van de kleedkamer. Zeer indrukwekkend.

Nieuwe grasmat

In de afgelopen dagen is met man en macht gewerkt aan de grasmat van het Wanda Metropolitano. Pas laat in de avond lag die er helemaal in, wat genoeg reden was voor een aantal mooie kiekjes. Ook de time lapse die gemaakt is tijdens het leggen van de matten is gaaf.

Kleedkamer Atletico Madrid

De kleedruimtes in nieuwe stadions worden steeds moderner en mooier. Zo zagen we eerst al de ongelofelijk mooie kleedkamer van Man City, maar deze in het Wanda Metropolitano doet daar niet veel voor onder. Het clublogo in het plafond is heel vet, maar ook het gebruik van hout en sfeervolle verlichting geeft deze vestuario veel klasse. Kijk deze korte video maar eens.

Voor de fans is gedacht aan een praktisch en mooi metrostation. Middels 3 lijnen kunnen supporters aan praktisch elke kant van het stadion komen. Lijn 2, 5 en 7. Oftewel lijn GodĂ­n, Thomas of Griezmann.

Je kunt gerust stellen dat Atletico ook met het Wanda Metropolitano weer een schitterend stadion heeft. Ze doen er in elk geval alles aan om het voor de fans zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Bij ons staat hij inmiddels op de bucketlist. Net als het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur.