Aubameyang geeft zijn Lamborghini een gruwelijke nieuwe kleur na hattrick

Bosz en Dortmund zijn on fire! Ook de doelpuntenmachine Aubameyang draait weer op volle toeren, want afgelopen weekend nam hij 3 van de 6 treffers tegen Borussia Mönchengladbach op zijn rekening. Als een ware beloning trakteert de Gabonese spits zich vandaag op een nieuw kleurtje voor zijn Lambo. En wat voor één.

Lamborghini Aventador

Hieronder zie je Aubameyang’s instagrampost van vandaag. De razendsnelle aanvaller chillt quasi-nonchalant op zijn even razendsnelle Lamborghini Aventador die net een nieuw kleurtje (parelmoer/wit-achtig) heeft gekregen. ‘Starting the week like …’ is het perfecte onderschrift volgens ons. Zie je ook zijn logo’tje op de motorkop. Lekker hoor.

Starting the week like … ? #playfree #A⚡

Een bericht gedeeld door Aubameyang (@aubameyang97) op

Het lijkt de start van een nieuwe look, want op instagram plaatste hij ook nog even zijn nieuwe kapsel. Veel beter dan het vorige.

De vorige kleur van zijn Lambo was overigens ook aardig excentriek. Wat ons betreft is de nieuwe kleur wel wat subtieler, maar nog steeds wel heel erg Aubameyang.

Welke kleur heeft jouw voorkeur?

Voor de opnames van zijn Youtube-kanaal kreeg freestyler Touzani een lift van Aubameyang in zijn Lamborghini. Dat leverde vermakelijke beelden op.