Aubameyang laat zijn Lamborghini in goud wrappen en dit is het resultaat

Zo’n drie weken geleden schreven we nog over de nieuwe LaFerrari van Arsenal-spits Aubameyang, vandaag verdient hij wederom een plekje op onze site. Afgelopen week liet de Gabonees namelijk zijn Lamborghini Aventador wrappen. Niet in matzwart of gifgroen, nee Aubameyang vind dat niet opvallend genoeg en dus koos hij chroom goud als nieuwe kleur voor zijn Italiaanse speeltje.

De beelden die je gaat zien zijn geschoten door Yianimize, een zeer bekend gezicht onder voetballers die hun bolides willen laten customizen. Het bedrijf van Yianimize “pimpt” auto’s van rijkelui zoals voetballers en andere celebs en daarmee verdient de beste man flink wat geld. Veel van zijn werk verschijnt ook op zijn Youtube-kanaal dat inmiddels 1,2 miljoen subscribers heeft. Dat gaat lekker dus, maar even terug naar Aubameyang.

Hieronder zie je de uitgebreide video. Eerst laten ze zien hoe de auto binnenkwam, half gewrapt en half zwart. De mannen van Yianimize nemen je mee door het hele proces: van het verwijderen van de bestaande wrap tot het aanbrengen van de nieuwe gouden kleur en de Nero carbon set. Als je geen zin hebt om dat helemaal te bekijken raden we je aan te skippen naar 7.15 minuten.

Je kunt het resultaat patserig noemen, maar wij vinden het stiekem wel heel hard. Op het einde zie je dat Aubameyang wegrijdt in gouden Aventador, maar zijn Lamborghini Urus achterlaat voor een zelfde treatment. Dat wordt dope!