Aubameyang’s nieuwste Porsche Panamera is een absolute blikvanger

Onze trouwe volgers zullen inmiddels wel weten dat Aubameyang van de nodige bling bling houdt. Dat laat hij soms zien met behulp van een paar customized voetbalschoenen, kleding en natuurlijk auto’s. Zijn laatste toevoeging aan zijn toch al indrukwekkend gevulde garage is een bijzondere Porsche Panamera die waarschijnlijk voor veel bekijks gaat zorgen in Londen (als we er eventjes vanuit gaan dat hij een dezer dagen naar Arsenal gaat).

Porsche Panamera Turbo TechArt Grand GT

Zo, die naam is een hele mond vol. De woorden ‘Turbo’ en ‘Grand GT’ zul je misschien wel vaker gehoord hebben in combinatie met een auto, maar weet je al wat ‘TechArt’ is? Dat is een speciale custom body kit voor Porsche Panamera’s, waardoor de wagen er nog wat extra stoer uitziet. Alsof dat nog niet genoeg was heeft Aubameyang ‘m ook nog eventjes een chrome wrap gegeven. Je moet er een beetje van houden, maar je kunt ook niet ontkennen dat het resultaat heel bruut is. De sportauto werd overigens geleverd door MSMotors en zij hebben daar flink wat plaatjes van geschoten op Instagram én hebben er een heel toffe video bij gemaakt.

Niet alleen qua looks past deze wagen zeer goed bij Aub, maar ook qua snelheid. Met een topsnelheid van ruim 300 km/u zit het namelijk wel snor en als je direct het gaspedaal intrapt ben je van 0 tot 100 km/u in minder dan 4 seconden. De precieze prijs voor deze wagen inclusief TechArt bodykit weten we niet precies, maar dat ‘ie over de €150.000,- gaat weten we wel zeker. Hieronder de spectaculaire video die MSMotors maakte met de Porsche in de hoofdrol.

We hadden het in het begin van dit artikel al over de uitgebreide garage van de Gabonees en die kun je hier checken.