Aubameyang presenteert de vetste Hypervenom 3 tot nu toe

Het gaat hard met de Hypervenom sinds de derde generatie gepresenteerd is in januari. De eerste groen met oranje kleuruitvoering zien we al veel goals maken om de voeten van o.a. Kane en Cavani en nadat er ook een lederen variant is gepresenteerd, komt Nike nu met deze kleuruitvoering. De spitsenschoen heeft de toepasselijke naam Strike Night gekregen door het donkere uiterlijk met opvallende rode en zilveren details. Wat ons betreft de vetste tot nu toe!

Nike Hypervenom 3 ‘Strike Night’

De derde generatie Hypervenom heeft afscheid genomen van Nikeskin en het vervangen met een Flyknit en Flywire bovendeel, voor een betere locked-in fit & bewegingsvrijheid. De upper bestaat verder uit twee zones: de Strike en de Cut zones. De buitenkant van de schoen is de Cut zone en bevat met lucht gevulde pods die voor meer controle en een beter balgevoel zorgen. De binnenkant van de schoen wordt het meeste gebruikt door spitsen om te schieten en daarom heeft deze zone juist meerlaagse pods gekregen. Hierdoor komt er nog meer kracht vrij uit je schot.

Onder de schoen zit de zool die verschillende vormen noppenn heeft, zodat je snel kunt accelereren en van richting kunt veranderen. Precies wat je als aanvaller nodig hebt om de verdedigers dol te draaien. Het uiterlijk van deze schoen is natuurlijk waanzinnig. Sowieso doen zwarte kicksen het altijd goed, maar door het te combineren met rood en zilver heeft Nike met deze Hypervenom toch wel een nieuw niveau gehaald.

De Hypervenom 3 ‘Strike Night’ is trouwens met en zonder sokje verkrijgbaar. Je kunt ze hier bestellen.

Leestip: Nike onthult de langverwachte ‘Air Max Day’ 2017 collectie