Aubameyang showt zijn gruwelijke autocollectie en indoor zwembad

Vorige week onthulde Dortmund spits Aubameyang zijn Lamborghini met een nieuw kleurtje en zijn eigen logo op de motorkap. Een zieke bak was dat in een flitsend kleurtje en dat past ook wel bij de stijl van de Gabonees. Na een recente Instagram post blijkt echter dat hij nog een dikke sportwagen meer heeft.

De garage van Aubameyang

In deze video met een behoorlijk ‘opschep-gehalte’ laat hij trouwens ook een glimp zien van de villa waar hij woont en daarin zien we een gigantisch indoor zwembad.

Toch is het vooral zijn garage die we indrukwekkend vinden, want als je dacht dat het slechts bij deze twee auto’s blijft heb je het mis. In totaal heeft hij namelijk twee Ferrari’s, twee Lamborghini’s, één Aston Martin, één Range Rover en één Mercedes GLE. En alle auto’s in een zo opvallende kleur mogelijk. Niet per se onze smaak, maar toch is dit wel sick.

Dat ‘Aubameyang’ rapnummer bij de eerste video is trouwens gemaakt door de broer van Aubameyang. De combinatie tussen rappers en voetbal zien we wel vaker de laatste tijd, zo ook bij deze Britse rapper die voetbalshirts gebruikt als ‘betaalmethode’ voor zijn concerten. Het heeft hem een geniale collectie retro voetbalshirts opgeleverd.