Deze eindbaas maakt de meest gruwelijke voetbaltafels ter wereld

Op de lange lijst essentials die niet mogen ontbreken in een goede voetbalkantine staat een voetbaltafel hoog op de lijst. Geniaal tijdverdrijf tijdens de derde helft met een pilsje on the side, samen met je teamgenoten. Je kunt dan op zo’n standaard ding spelen, maar waarom doen jullie niet eens gek en zorgen jullie voor de vetste voetbaltafel van de regio/Nederland/wereld/universum? Deze Argentijnse designer doet het voor.

Replica’s van echte stadions

De Argentijn maakt de meest spectaculaire voetbaltafels op basis van real life stadions. Zo maakte hij al een voetbaltafel-versie van Boca Juniors’ La Bombonera en River Plate’s El Monumental. Daar gaat natuurlijk wel flink wat werk in zitten, maar dan heb je wel de vetste van alle voetbalkantines in Nederland.

Carlos Tévez was ook verkocht toen hij de voetbaltafel van La Bombonera zag en hij heeft er nu een thuis staan. Voor ons Nederlanders wordt het wat lastiger om zo’n ding hierheen te importeren, maar wat deze Argentijn kan kunnen jullie ook wel toch? Dan kun je ook nog eens een stadion naar keuze maken. Succes alvast en we zien het resultaat wel verschijnen!

Toch niet zo’n zin om uren aan zo’n voetbaltafel te werken? Dan kunnen jullie ook wat geld bij elkaar leggen en voor de duurste voetbaltafel ter wereld gaan. Heeft ook wel wat.