Michael Ballack’s smerige strategie om tegenstanders op afstand te houden

Misschien was je hem al even uit het oog verloren, maar Michael Ballack staat nog steeds bekend als één van de beste en meest complete middenvelders uit Duitsland. De voormalig speler van Leverkusen, Bayern en Chelsea domineerde het middenveld en tegenstanders konden hem niet afstoppen. Nu blijkt dat hij daar een wel heel bijzondere strategie voor had: ongelofelijke stank.

De stank van Ballack

Volgens de legendarische Paraguayaanse keeper Jose Luis Chilavert konden tegenstanders niet bij Ballack in de buurt komen omdat hij ontzettend hard stonk. Hij zei er het volgende over in de ESPN studio afgelopen weekend: ‘Je kon niet bij hem in de buurt komen, want zijn lichaamsgeur was absoluut verschrikkelijk. Hij zou meer deo moeten gebruiken of een citroen. Maar misschien was het wel zijn strategie, wie weet!’

Looking forward to watch @chelseafc vs @fcbarcelona today ⚽️ . . ?: imago/HochZwei/Propaganda

Een bericht gedeeld door Michael Ballack (@michaelballackofficial) op

Tja, sommigen hebben nu eenmaal snel last van veel zweet dat stinkt, maar wij vermoeden dat Ballack heel goed wist dat hij op deze manier zijn tegenstanders op afstand kon houden. Best slim eigenlijk. Gewoon een paar dagen voor de wedstrijd niet douchen dus en je hebt vrij spel tijdens de wedstrijd.

We raden het overigens wel aan om die stinkende zweetkleding vervolgens goed te wassen. Hiermee krijg je die smerige geur uit je kleding.

Bron: Dream Team FC