Balotelli maakt op geniale wijze gehakt van broertje die een pot FIFA verloor

Er zijn maar weinig dingen die zoveel losmaken in een man als een potje FIFA. Winnen voelt geweldig, maar als je verliest kun je door de grond zakken. Zeker als je tegen je broer of een vriend een pak slaag hebt gekregen. Dat is precies wat er tussen de gebroeders Balotelli is gebeurd. Mario versloeg zijn broertje Enock tijdens een online potje, maar laatstgenoemde weigert toe te geven dat hij heeft verloren.

Mario vs Enock

Mario wilde het daar niet bij laten, dus wat doe je dan? Je vrienden een filmpje in laten spreken waarin ze zeggen dat Enock een leugenaar is en dat ze Mario steunen. Op zich niets aan de hand normaal gesproken, maar als die vrienden supersterren zijn wordt het online bereik behoorlijk groot. Onder andere Neymar, Falcao en slager van beroep Materazzi spraken een berichtje in en Balotelli maakte er een compilatie van. Dit is goud!

Ja dan komt het toch wel aan bij Enock. De volgende keer zal hij waarschijnlijk meteen zijn verlies erkennen. Ken jij ook een slechte verliezer bij FIFA? Je herkent hem aan deze 7 tekenen.