Balotelli mist eerste twee minuten van de wedstrijd om geniale reden

Eindelijk weer een wat opvallend nieuws over ‘Malle Mario’. Het lijkt wel een eeuwigheid geleden dat de flamboyante Italiaan iets bizars heeft gedaan, maar we kunnen vanavond weer rustig slapen want het is eindelijk weer zover. Misschien is het niet van het niveau darts gooien naar jeugdspelers of vuurwerk afsteken in de badkamer, maar het is wel degelijk van het niveau ‘ik krijg mijn hesje niet aan’.

Balotelli is twee minuten te laat

Mario stond zaterdag weer in de basis bij Nice, maar toch miste hij de eerste twee minuten van de wedstrijd. Niet omdat hij te laat bij de wedstrijd was, maar omdat zijn voetbalschoenen te strak zaten. De 26-jarige spits had iemand van de materiaalmannen nodig om zijn schoenveters te strikken op een manier die hij fijn vond. Hij blijkt dus niet alleen moeite te hebben met hesjes, maar ook met veters. Waarschijnlijk is hij vroeger gezakt voor zijn veterstrikdiploma, want normaal gesproken kun je vanaf de F’jes al je eigen veters strikken. Ondertussen waren zijn teamgenoten al begonnen aan de wedstrijd.

De wedstrijd tegen Nantes eindigde overigens in 1-1, waardoor Nice definitief lijkt af te haken voor de Ligue 1 titel. De strijd tussen Monaco en PSG zal echter onverminderd doorgaan.

Leestip: Touzani vernedert Balotelli in een panna-battle

Foto: Bad Boys FC

Bron: The Sport Bible