Balotelli showt levensgroot standbeeld van zichzelf in zijn huis

Mario Balotelli en het woord ‘normaal’ zijn als frikadellen en slagroom. Een onmogelijke combi. Super Mario plaatste zojuist dan ook weer een geniale video op instagram waarop hij de #mayweatherchallenge aangaat en Floyd ook nog een klein beetje uitdaagt.

Hieronder zie de video van Balo. In eerste instantie houdt hij Mayweather enigszins voor de gek met de vraag: Do you have this in your house? Om vervolgens zijn eigen lift te laten zien. Oke, indrukwekkend, maar dan gaat hij verder met: No Floyd, seriously. Do you have THIS in your house. En dan verschijnt een levensecht standbeeld van zijn iconische celebration tegen Duitsland. Briljant!

#MayweatherChallenge @floydmayweather ??? No one take it personally I’m only joking ??

Een bericht gedeeld door Mario Balotelli???? (@mb459) op

Voor degenen die nog niet van de #mayweatherchallenge hebben gehoord even een kleine intro. Floyd Mayweather zette deze challenge op om zijn volgers op te roepen meer van hun échte leven te laten zien op social media. Hij kan er niet tegen dat iedereen op sociale media doet alsof ze miljonair zijn, terwijl dat vaak helemaal niet het geval is. Veel kinderachtiger wordt het niet, vrezen we. Alsof deze multimiljonair pas van zijn luxe leven kan genieten wanneer de rest op een houtje zit te bijten. Dankjewel Balotelli voor het op zijn plek zetten van deze man.

Leestip: Balotelli mist eerste twee minuten van de wedstrijd om geniale reden