BALR. introduceert een geniale koffer waarmee je overal kunt gamen

Lifestyle-merk BALR. kondigde gisteren de komst van een hele dikke gadget aan: de BALR. PS4 Gaming Suitcase. Wanneer je deze stijlvolle suitcase (a.k.a. koffertje) openmaakt zit er geen blocnote of laptop in, maar de nieuwste PS4 inclusief scherm en twee controllers. Nee, dit is geen grapje.

BALR., opgericht door Demy de Zeeuw, Gregory van der Wiel en Eljero Elia, brengt regelmatig opmerkelijke producten op de markt. Deze gaming suitcase komt met stip binnen op nummer 1. In onderstaande filmpje zie je hoe de gaming case in elkaar steekt. In de bovenste helft van het koffertje zit een 19 inch Full-HD Samsung-scherm verwerkt welke op elegante manier is aangesloten op de PS4 die in het onderste deel van de koffer ligt. Waar je dus ook bent, in de auto, vliegtuig of trein, je kunt gewoon overal met je maat een potje FIFA spelen. Sick toch?

De BALR. PS4 Gaming Suitcase is wel behoorlijk aan de prijs. Voor €3.250 euro kun je hem hier nu pre-orderen. Kost wat, maar dan heb jij sowieso de sickste gadget van 2016/2017 te pakken.

Leestip: Elia voegt een Rolls Royce toe aan zijn indrukwekkende garage