BALR. komt deze zomer met een eigen luxe jacht

Demy de Zeeuw is na zijn voetbalcarrière verdomd goed bezig met zijn merk BALR. Het luxe merk gericht op de lifestyle van voetballers heeft de wereld razendsnel veroverd met kleding, accessoires, een heuse game-suitcase en in de zomer komt daar een luxe boot bij. Dat hoor je goed ja, een boot. Dikke kans dat die buiten je budget valt, maar het is dan ook gericht op de lifestyle van profvoetballers.

BALR. Boat

De boot is het resultaat van een samenwerking tussen BALR. en Vanquish Yachts. De Vanquish VQ43, het model boot van laatstgenoemde bedrijf (foto hieronder), heeft de typische BALR. wrap gekregen en hoewel er nog geen definitief eindresultaat zichtbaar is belooft dit een heel vette boot te worden.

It’s springtime!

Een bericht gedeeld door Vanquish Yachts (@vanquishyachts) op

Ibiza summer 2017! ? @balr x @vanquishyachts

Een bericht gedeeld door balr_boat (@balr_boat) op

De VQ43 is het vlaggenschip van Vanquish en combineert topprestaties met luxe. Met een topsnelheid van 40 knopen (bijna 75 km/u) raas je over het water in stijl. Het jacht is maar liefst 12,96 meter lang en de prijs begint vanaf €400.000. Die prijs wordt natuurlijk hoger als je meer luxe wilt, maar wij weten niet hoe duur de BALR. Boat wordt en of ‘ie überhaupt in grotere aantallen geproduceerd gaat worden. Het zou ook zomaar kunnend dat de boot vanaf komende zomer te huur is op Ibiza. Het is in ieder geval een prachtige manier om je lifestyle merk in de spotlights te zettten.

#LifeofaBALR. Ibiza Summer coming? @balr x @vanquishyachts

Een bericht gedeeld door balr_boat (@balr_boat) op

Leestip: BALR. introduceert een geniale koffer waarmee je overal kunt gamen