Bayern’s tackles van het seizoen zijn een must see voor alle verdedigers

Aan het einde van het seizoen staat het internet altijd bol van de mooiste goals die dat seizoen gescoord worden, maar de aandacht voor verdedigende acties is altijd veel minder groot. Op zich niet zo gek, want in het voetbal gaat het immers om doelpunten scoren en de vreugde bij een goal is groter dan bij een goede sliding. Toch kan zo’n verdedigende ingreep net zo mooi zijn. Bayern besloot daarom om op Facebook een competitie te houden voor de prijs van beste tackle van het seizoen.

Bayern tackle van het seizoen

De strijd gaat tussen Vidal, Martinez, Lahm en Hummels. Stuk voor stuk pure porno voor de verdedigers en liefhebbers van slidings onder ons. Wat ons betreft gaat het tussen de bizarre ingreep van Vidal en de sliding van Hummels die 100% zeker een doelpunt voorkwam. Check ze zelf maar even.

De video komt trouwens van de Facebookpagina van Bayern en daar kun jij ook je stem laten horen. Hebben jullie iemand in het team die regelmatig een perfecte sliding maakt? Aan deze 5 tekenen herken je de sliding-expert van het team.