Beckham is misschien te zien in het nieuwe seizoen Peaky Blinders

Iedereen kent David Beckham natuurlijk als de meest stijlvolle voetballer ooit en ook na zijn carrière heeft hij verder gebouwd aan zijn imago van stijlicoon. Daar blijft het echter niet bij, want hij probeert ook een carrière als acteur op te bouwen. Hij had kortgeleden al een rolletje in Guy Ritchie’s King Arthur en wat Beckham betreft komt daar binnenkort de hitserie Peaky Blinders bij.

Beckham Peaky Blinders

De legendarische nummer 7 blijkt een groot fan te zijn van de serie en zou niets liever willen dan een cameo maken in de serie. Ja dat zouden wij ook wel willen, maar bij Becks ligt dat toch net iets anders. Een man van zo’n statuur krijgt zoiets namelijk iets sneller voor elkaar dan de doorsnee man als jij en ik.

In de Engelse krant Daily Star zei een crewlid van de Engelse serie namelijk dat hij ervan overtuigd is dat de cast het helemaal ziet zitten om David Beckham een klein rolletje te geven. De deur staat dus wagenwijd open en Beckham zal die kans niet laten liggen. Hij heeft in ieder geval al genoeg flat caps, dus die kan hij gewoon thuis meenemen.

Final preparations underway for Sunday’s presentation of my AW17 collection @KentandCurwen #LFWM

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham) op

Leestip: Cillian Murphy vertelt wat je van Peaky Blinders seizoen 4 mag verwachten

Bron: Esquire