Dit bedrijf bouwt Mercedes V-klasses om tot de droomwagen van elke profvoetballer

Lamborghini, Ferrari, Bugatti … Wanneer je aan baller-bolides denkt dan kom je toch al snel uit bij deze merknamen. Een naam waar je mogelijk ook aan denkt is Mercedes. Het immens populaire Duitse automerk heeft namelijk ook een aantal hele dikke modelletjes en met name de AMG-uitvoeringen zijn vaak om van te smullen.

Eén van hun modellen waar je waarschijnlijk niet direct aan dacht is de V-klasse. Een bedrijf in Engeland genaamd AC13 bouwt de MPV van Mercedes om tot de meest luxueuze vervoersmiddelen en verkoopt deze aan spelers als Wijnaldum, Solanke en Fabian Delph. Het resultaat is mind blowing!

Omgebouwde Mercedes V-klasse

AC13 kan zowel het gehele interieur als het exterieur van de Mercedes V-klasse voor je aanpakken. Aan de binnenkant kun je kiezen voor 2 tot 6 stoelen en deze worden in jouw favoriete kleur en materiaal geleverd. Zelfs het patroon en de kleur van de naden kun je naar je hand zetten. Ook kun je deze wagen vol laten stoppen met TV’s, entertainment (PS4, Xbox, etc.), Wifi, massagestoelen, een Rolls Royce-achtige sterrenhemel, koelkastjes en ga zo maar door. Schitterend voor de familie, maar de echte voetbalsterren laten zich natuurlijk rijden zodat zij zelf in extreme luxe van A naar B kunnen rijden.

Het resultaat van al deze luxe zie je in de volgende instagramfoto’s van AC13. Vergeet niet naar rechts te swipen voor meer foto’s van bijvoorbeeld de post met Wijnaldum.

Deze is van Solanke!

De prijs van deze omgebouwde V-klasse is onbekend. In Nederland kost een standaard V-klasse (inclusief BPM) al ruim €70.000 en met dit soort aanpassingen gaat dit ‘busje’ ongetwijfeld ver
over de ton heen en vermoedelijk meer richting de €150.000.

Voor Solanke is het maar goed dat hij niet meer voor Chelsea speelt, want hun nieuwe manager Sarri reed ooit bewust de auto van een eigen speler in de prak.