Dit bedrijf is op zoek naar FIFA spelers voor £15 per uur

Er zijn maar weinig dingen die zo vermakelijk zijn als een potje FIFA op zijn tijd. Behalve een betaald potje FIFA te spelen natuurlijk! Klinkt als een droom, maar dat kan de werkelijkheid worden. Het bedrijf Bidvine is namelijk op zoek naar mensen die professionele FIFA coach willen worden.

Betaald FIFA Coach worden

De baan houdt in dat je andere gamers gaat leren om FIFA te spelen, voor minimaal £15 per uur. Uiteraard kom je niet zomaar in aanmerking voor deze droombaan, want je moet een behoorlijk potje FIFA kunnen spelen. Volgens de officiële website van Bidvine kom je in aanmerking als je kunt bewijzen dat je van topniveau bent, wat inhoudt dat je in Divisie 1 speelt met Online Seizoenen en/of FIFA Ultimate Team.

Je dient ter bewijs wel even een foto te maken van jezelf en je account erbij, zodat ze weten dat het account echt van jou is. Tenslotte hebben ze ook een foto van je ID nodig, moet je over een werkende Playstation 4 of Xbox One beschikken en thuis een goede internetverbinding hebben. De advertentie omschrijft de baan als FIFA Coach als volgt:

‘Een FIFA Coach zijn is precies zoals het spel zelf spelen, alleen nu leer je iemand anders hoe het moet. Uiteraard hangt het van de klant af wat je precies moet doen en wat je ze moet leren, dus je doet elke dag wat anders. Bijvoorbeeld iemand helpen om meer FUT coins te verdienen of hun spel te verbeteren op het gebied van balbezit, verdedigen of aanvallen. Je kunt ook tegen de klant spelen en ze via de headset of livestream tips geven.’

Denk je nu nog dat je het in je hebt om een FIFA Coach te worden? Dan kun je je hier inschrijven. Als je denkt dat je zelf nog wel wat tips kunt gebruiken, dan ben je hier aan het goede adres. Door deze mentale tips word je namelijk snel een betere FIFA speler.