Deze beelden bewijzen hoe oppermachtig Wijnaldum tegen Arsenal was

Fans van Liverpool hebben een lekkere dag op het werk vandaag. Na de 4-0 overwinning op Arsenal kunnen The Reds hun geluk niet op. Er is ook voldoende materiaal om van na te genieten, wat te denken van beelden van Wijnaldum’s wedstrijd? Hij was oppermachtig gistermiddag en onderstaande beelden onderstrepen dat nog maar eens.

Wijnaldum heerst tegen Arsenal

Arsenal werd gistermiddag totaal vernederd door Liverpool. Met ‘slechts’ 4 goals was Liverpool nog lief voor de Londenaren. Met name bij Wijnaldum straalde het vertrouwen er vanaf en hij had er geen problemen mee om de Arsenal-spelers af en toe wel goed in hun hemd te zetten. Hieronder hebben we zijn beste momenten voor je op een rijtje gezet, die wat ons betreft symbool stonden voor de kracht van Gini en de onmacht van The Gunners. Hoe hij Xhaka terug naar Zwitserland stuurt is heerlijk, maar zijn actie op 42 seconden is pas machtig. Drie tegenstanders die als makke lammetjes achter de Nederlander aan huppelen.

Laten we hopen dat Wijnaldum ook donderdag tegen Frankrijk dit niveau gaat halen. Dan zijn we opeens een stukje minder kansloos.

Had je trouwens het nieuwe Liverpool shirt gezien? Nice hè. Hier zie je het Liverpool thuisshirt nog eens in detail.

Beelden via Twitter