De beelden uit Real’s kleedkamer na PSG-winst zijn schitterend om te zien

PSG – Real Madrid bood dan misschien niet het spektakel waar we met z’n alle op hadden gehoopt, de euforie in Madrid zal er niet minder om zijn. Los Galacticos kwamen gisteravond geen enkel moment in de problemen en lieten zien dit jaar weer een grote kanshebber voor de eindoverwinning te zijn. Dat zou de 4e CL-winst in 5 jaar betekenen. De vreugde bij de spelers na afloop was mooi om te zien.

In aanloop naar de achtste finale return voerde PSG de druk op sociale media flink op. De Madrilenen leken geen enkel moment onder de indruk en kwamen zogezegd nauwelijks in de problemen. Op sociale media werden zojuist beelden gedeeld van vlak na de wedstrijd en die geven je het gevoel alsof je midden in de kleedkamer staat. De opluchting en blijdschap is mooi om te zien.

Ronaldo is de eerste veldspeler die de kleedkamer binnenloopt. Hoe kan het ook anders dan met een luide ‘Siiii!’. Vervolgens druppelen meerdere spelers binnen en worden ze uitgebreid gefeliciteerd door de staf. Mooi om te zien hoe een grote club zo’n belangrijke overwinning viert en spelers elkaar uitgebreid feliciteren. In onderstaande post zitten overigens twee video’s. Als je naar rechts swipet zie je een video waarin Zidane zijn spelers stevig omhelst en bedankt voor de machtsvertoning van gisteravond. Theo Hernandez krijgt zelfs nog een paar woorden toegefluisterd, ongetwijfeld zeer lovende vanwege zijn uitstekende wedstrijd.

Zo te zien gaat Zidane voorlopig nergens heen. Wij zijn benieuwd wie Real Madrid kan gaan stoppen in de Champions League. Guardiola?