De ‘Beer Ripples’ is precies wat jullie in de voetbalkantine nodig hebben

Je hebt vast wel eens plaatjes voorbij zien komen van cappuccino’s met ware kunstwerken verwerkt in het schuim, toch? Hoe vet zou het zijn als je zoiets ook kon doen met je biertje? Na de wedstrijd een pilsje geven aan de verdediger die een grote fout maakte met de tekst ‘kop op!’ of juist ‘bedankt hè, droplul’. Vanaf nu kan dat gewoon met dit geniale apparaat, genaamd ‘Beer Ripples’.

Beer Ripples

Deze machine print eetbaar inkt op het schuim van je bier en dat is naar verluidt gewoon helemaal veilig. De makers vertellen dat de mogelijkheden eindeloos zijn en dat geloven we graag. Via WiFi kun je namelijk gewoon afbeeldingen naar het apparaat sturen en dat wordt dan op het schuim geprint. Ingewikkeld is het niet, want met een druk op het touchscreen is het al gepiept. Zowel teksten als high-resolution afbeeldingen zijn mogelijk, dus we laten de briljante ideeën aan jullie over.

Goedkoop is zo’n apparaat niet met €2300 en nog eens een jaarlijkse abonnementskosten van €1200. In totaal kun je daar zesduizend pilsjes mee ‘tatoeëren’, dus als het biertje in de kantine iets duurder wordt gemaakt heb je de ‘Beer Ripple’ zo terugverdiend.

Nog op zoek naar meer toffe bier-ideeën? Dan is dit bierhotel in Schotland de perfecte bestemming voor het volgende vrienden-/teamweekend.

Bron: Manners