YouTuber maakt geniale video met meest belachelijke FIFA 19 goals van de maand

FIFA zorgt behalve voor veel vermaak ook voor heel veel frustraties. Die frustraties kunnen voortkomen uit irritant gedrag bij de tegenstander, verliezen terwijl je eigenlijk veel beter bent of simpelweg doordat FIFA zelf flink in de fout gaat. Je zou van een spel als FIFA 19, waar een miljoenen-/miljardenbedrijf achter zit, toch mogen verwachten dat alles normaal werkt, maar in de realiteit blijkt dit niet het geval.

Top 10 FIFA 19 goals van de week

YouTuber KSI heeft nu een geniale video gemaakt met daarin de ‘Top 10 goals van de maand’, maar dan met een twist. Het is namelijk een sarcastische top 10 die helemaal vol zit met belachelijke doelpunten die voortgekomen zijn uit fouten in het spel. Vooral de keepers doen regelmatig de meest belachelijke dingen die leiden tot onvoorstelbare doelpunten. Dit moet je echt even checken, want zeker met het commentaar van KSI erbij is het een hilarische video geworden.

Bij deze goals zijn ongetwijfeld een heleboel controllers gesneuveld. Begrijpelijk ook. Het zou toch eens de hoogste tijd worden dat EA Sports wat aan deze gameplay fouten gaat doen, want dit zou allemaal niet mogen gebeuren.

Het is niet de eerste keer dat er veel kritiek is op een FIFA game en dat wordt pijnlijk duidelijk uit de beoordelingen die het spel krijgt sinds 2011.