Benzema lekt per ongeluk de volgende 3 adidas X voetbalschoenen

Eén van de vele voordelen van een ster in het profvoetbal zijn is dat je al voor de officiële lancering nieuwe schoenen krijgt en dat die ook nog eens helemaal aangepast zijn naar jouw specifieke wensen. Karim Benzema is één van die sterren en vandaag ontving hij een speciaal pakketje van zijn sponsor adidas. Vet om een keer te zien hoe zo’n pakketje eruit ziet, maar dan is het niet zo slim om het op Instagram story te zetten.

Benzema lekt nieuwe adidasjes

De Fransman speelt al een tijdje op de X 17 en ook in dit pakketje zit een vers paar van die kicksen. Het kleurtje van de schoenen (die we heel vet vinden) is echter iets wat geheim had moeten blijven tot begin december, maar daar had Benz even niet aan gedacht. Oké, een schoen lekken die over een paar weekjes gelanceerd wordt is misschien niet zó erg, maar daar bleef het niet bij. Op de doos staat namelijk ook wat de volgende twee kleuruitvoeringen worden die in februari en april gelanceerd worden. Hieronder de video.

De volgende keer iets beter nadenken Karim.

We begonnen dit artikel trouwens met de voordelen van een ster in het profvoetbal zijn en één van de grootste voordelen is natuurlijk het salaris. Met dat flinke inkomen heeft hij een flink wagenpark opgebouwd. Al die miljoenen aan wagens kun je hier checken.

Bron: Footy Headlines