Benzema showt zijn (extreem) luxe leventje via dikke Instagram video

Karim Benzema is inmiddels alweer bezig aan zijn tiende seizoen in dienst van Real Madrid nadat hij van Lyon overkwam. Tiende ja. Bij een club als Real Madrid hark je dan de nodige centjes binnen en dus heb je behoorlijk wat te besteden aan de fijnere dingen in het leven. Dat kun je gerust aan Benzema overlaten en dat hij dat dan allemaal met ons als volgers deelt is al helemaal ideaal. Al worden we er wel jaloers van.

Het luxe leven van Karim Benzema

Met de nieuwste en dikste Bugatti Chiron (zo’n €2.400.000) naar de training van Real Madrid rijden, wat balletjes trappen met de beste voetballers op deze planeet, een beetje de gangster uithangen en trips maken met een privéjet. Het hoort allemaal in het luxe leven van Karim en het komt allemaal terug in onderstaande video die ook nog eens heel vet gemaakt is.

View this post on Instagram

My future is planned !

A post shared by Karim Benzema (@karimbenzema) on

Hoewel hij eigenlijk niet veel te klagen heeft, zal hij natuurlijk nog regelmatig wakker liggen van de afpersingszaak die hem zijn status als international gekost heeft. In de documentaire Le K Benzema doet hij zijn kant van het verhaal.