Jij bepaalt hoe het shirt van United en andere adidas-teams er in 2017 uit ziet

Ja dat lees je goed. Jij gaat bepalen hoe het 3e shirt van Manchester United, Juventus, Bayern, Real Madrid, AC Milan of Flamengo er uit komt te zien in seizoen ’17/’18. Adidas lanceert namelijk de ‘Creator Studio’, een app waarin jij het shirt van jouw favoriete topteam kunt ontwerpen. Gewoon doen dus, want wie weet staat dat team volgend jaar in een door jou ontworpen tenue te spelen. Hoe vet is dat dan?

adidas-design-2017-18-third-kits-1

De procedure ziet er als volgt uit: je ontwerpt een shirt voor jouw favoriete team, helemaal naar jouw eigen smaak. Als je dat gedaan hebt gaat het shirt de ‘Battle Mode’ in en dan kunnen fans over de hele wereld op hun favoriete shirt stemmen. De shirts met de meeste likes gaan een top 100 galerij in per club. Het winnende shirt voor elk team wordt gekozen door een jury, bestaande uit iconische spelers van die club zelf. Dat shirt gaat vervolgens ook echt in productie en wordt als 3e wedstrijdshirt gedragen tijdens het seizoen 2017/2018.

Stel je je eens voor dat de spelers van Man United, Real Madrid, Bayern of Juventus met jouw shirtje het veld op komen. Beter wordt het niet. Ontwerp je shirt hier.

Leestip: adidas maakt einde aan geruchten met nieuwe campagne ‘Blah Blah Blah’