Besiktas fans scanderen Quaresma’s naam op ongekende wijze na heerlijke solo

Besiktas deed gisteren goede zaken in de competitie door met 2-0 van Konyaspor te winnen, met als absolute hoogtepunt het heerlijke doelpunt van vedette Quaresma. De man die ze met buitenkant voet net zo makkelijk binnen legt als met de binnenkant deed het deze keer met de wreef na een prachtige solo.

Het was de 2-0 en daarmee besliste hij de wedstrijd in het voordeel van Besiktas. Wat echter net zoveel indruk maakte als de goal zelf was de manier waarop Quaresma’s naam gescandeerd werd in het stadion.

Quaresma de held van Besiktas

Dat de Portugees geliefd is bij zijn club wisten we al, maar hoe geliefd hij is wordt pas echt duidelijk na het zien van deze indrukwekkende video. Iemand filmt het stadion van grote afstand, maar nog steeds is het scanderen van Quaresma’s naam in het stadion heel goed te horen. Ongelofelijk, wat een kabaal. En kippenvel.

Aangezien de Portugees zo populair is onder de aanhang van Besiktas kun je wel begrijpen dat zijn diensten ook ingezet werden bij de presentatie van Pepe afgelopen zomer. Dat leverde echter één van de slechtste spelerspresentaties van het jaar op.