Dit is het best mogelijke Eredivisie team in FIFA 18

Al druk bezig met de demo van FIFA 18? Helaas zitten daar geen Eredivisie teams bij en daarom ben je misschien nog niet helemaal bekend met de ratings van de spelers van jouw favoriete team. Toch zijn die op een EA event al bekend gemaakt en kunnen we dus het best mogelijke Eredivisie team van FIFA 18 samenstellen.

Beste Eredivisie team FIFA 18

Het zal je niet verbazen dat het grootste deel van dit team uit spelers van de traditionele top 3 bestaat. Voor het gemak hebben we even een 4-3-3 formatie gekozen, maar aangezien op sommige posities de ratings gelijk zijn laten we aan jullie de optie voor wie jij dan zou kiezen. Hieronder check je het beste Eredivisie team in FIFA 18.

Keeper

Jeroen Zoet is de beste keeper van de Eredivisie bij FIFA 18, maar Onana zit hem met een rating van 78 op de hielen. Puur op basis van rating zouden we echter Zoet op goal zetten.

Verdediging

Op linksback is Dijks met een rating 76 de beste, nog boven Haps (75). In het centrum is Botteghin de beste met 80 (al is 34 pace natuurlijk wel erg laag) en volgen daarna 5 centrale verdedigers met een rating van 76. Op rechtsback is PSV’er Arias met een rating van 77 de beste van de Eredivisie.

Middenveld

Bij een middenveld van drie man is er sowieso plek voor de beste speler in de Eredivisie bij FIFA 18: Ziyech. El Ahmadi heeft ook gegarandeerd een basisplek, maar daarna is het de keuze tussen van Ginkel, Vilhena en Schöne (alle drie 78).

Aanval

Aangezien we met 3 aanvallers spelen (linksvoor, spits, rechtsvoor) is er sowieso plek voor Lozano en Jörgensen. Zeker Lozano is een hele fijne buitenspeler met 93 pace. Op rechtsbuiten laten we de keuze aan jullie: Berghuis, wat een echte rechtsbuiten is, of toch Dolberg die een betere algemene rating heeft en ook prima stats heeft voor een buitenspeler.

En wat vind je ervan? Beter of minder dan je gehoopt had?

Het komt natuurlijk niet als een verrassing dat er geen Eredivisie-speler bij de beste spelers van het spel zitten. Dit zijn de 10 allerbeste spelers bij FIFA 18.