Dit zijn de beste voetbalschoenen onder €150

De hervatting van het voetbalseizoen staat weer voor de deur, dus je hebt deze dagen nog een laatste kans om die afgetrapte kicksen te vervangen voor een splinternieuw paar. Als je denkt dat je dan meteen honderden euro’s kwijt bent heb je het mis, want er zijn heel veel uitstekende opties waarbij je nog geen 150 euro kwijt bent. We hebben de 10 beste opties voor jou op een rijtje gezet, zodat jij niet meer verder hoeft te zoeken.

adidas ACE 17.2 ‘Chequered Black’

Deze nieuwe kleuruitvoering van de ACE 17.2 is misschien niet de topsilo uit de ACE collectie, maar nog steeds een absolute topper. Zowel op het gebied van uiterlijk als comfort, want met het sokje zal de schoen voelen als het verlengde van je been. De adidas ACE 17.2 Chequered Black is hier verkrijgbaar voor €129,95.

ace-17-2-cheq

adidas X 16.2 ‘Chequered Black’

In hetzelfde nieuwe Chequered Black pack van adidas zit ook deze vette X 16.2. Waar de ACE-lijn gericht is op de spelmakers en controleurs, richt de X zich op behendige aanvallend ingestelde spelers. De adidas X 16.2 Chequered Black is hier verkrijgbaar voor €129,95.

x-17-2-cheq

adidas Copa 17.2 ‘Chequered Black’

We gaan gewoon even door met het Chequered Black pack, want ook de moderne Copa ziet er in het zwart heel vet uit. De lederen upper is daarnaast ook nog eens heel comfortabel. Een moderne klassieker. De adidas Copa 17.2 Chequered Black is hier verkrijgbaar voor slechts €99,95.

copa-172-cheq

Nike Mercurial Veloce III ‘Dark Lightning’

Nike heeft volgens ons een hele goede stap gezet door het sokje niet alleen bij topmodellen te gebruiken, maar ook bij de iets minder dure versies. Een perfect voorbeeld daarvan is deze Mercurial uit de ‘Dark Lightning’ pack. De Nike Mercurial Veloce III Dark Lightning is hier verkrijgbaar van €170 voor €135.

mercurial-veloce

Nike Tiempo Premier ‘Blackout’

In december werd deze bijzondere Tiempo Premier gelanceerd door Nike en het was volgens ons zelfs één van de beste releases van 2016. Deze klassieke lederen schoen ziet er in het zwart bruut uit én kost je niet veel geld. Je kunt de Nike Tiempo Premier ‘Blackout’ nu hier bestellen voor €109,95.

tiempo-premier-black

Nike Magista Opus II ‘Floodlights Pack’

Deze kleuruitvoering van de Magista vonden wij één van de betere van afgelopen jaar. De Opus versie van de Magista zit net onder de Obra (met het sokje), maar heeft alles wat je van een schoen verwacht die gemaakt is voor spelmakers. De Nike Magista Opus II is hier verkrijgbaar van €220 voor €109,95.

magista-opus

Nike Tiempo Legacy II ‘Dark Lightning’

De heerlijk comfortabele lederen Tiempo is een van de meest populaire voetbalschoenen uit de stal van Nike. De duurste variant, genaamd Tiempo Legend, is met €220 een beetje aan de dure kant, maar deze versie is een zeer goede & mooie optie als je niet zó veel geld wilt uitgeven. De Nike Tiempo Legacy II is hier te koop voor slechts €119,95.

nike-tiempo-legacy

Puma evoPOWER 1.3 ‘Graphic’

Deze gruwelijke evoPOWER met vette graphics is het absolute topmodel van de derde generatie evoPOWER. Een schoen die speciaal gemaakt is voor de spelers extra kracht in hun spel willen leggen op het gebied van schotkracht, maar zeker ook loopvermogen. De evoPOWER 1.3 Graphic is hier te bestellen van €200 voor €109,95.

New Balance Visaro Pro ‘Limited Edition’

Deze limited edition van de New Balance Visaro is een opvallende verschijning, maar wij vinden ‘m vooral erg vet. De schoen is overigens ook van topkwaliteit en de upper is speciaal ontworpen voor een beter balgevoel en meer precisie in je schot & pass. De New Balance Visaro Pro ‘Limited Edition’ is hier verkrijgbaar van €170 voor €118,95.

new-balance-visaro

Under Armour Spotlight

De Spotlight is de snelheidsschoen van Under Armour & de schoen van Memphis Depay. Door het lichtgewicht design is het een zeer geschikte schoen voor snelle buitenspelers die ook nog van mooie schoenen houden, want dat is dit zeker. De Under Armour Spotlight is hier nu afgeprijsd van €200 voor €50. Een koopje dus.

ua-spotlight

Leestip: Dit is onze top 11 voetbalschoenen van 2016